Home Referenties » Referentie 3
Willie van Wamel, eigenaar van De Agave Natuurlijk Wonen
Alfred Menting, eigenaar van bloemenspeciaalzaak Floral Arts and Design en Flowers.nl
Marcel van Dijk, floral designer en eigenaar van Oogenlust
Soren Lykkegaard, hoofd Cash & Carry van Blomsters Centrum


Marcel van Dijk is floral designer en eigenaar van Oogenlust, een bloemist in het hogere segment van de markt. Hij is al achtentwintig jaar vaste klant bij Weerman.

Wat was uw laatste bestelling bij Weerman
Ik heb geen idee. Mijn medewerkers doen de inkoop. Wij kopen blind, dat betekent dat we Weerman de opdracht geven om de mooiste bloemen uit te zoeken.

Bestelt u via e-commerce?
Nee, gewoon per telefoon. We hebben een vaste contactpersoon bij Weerman, Esther. Zij zorgt dat wij het beste product krijgen voor de beste prijs. En dat doet ze naar volle tevredenheid. Die persoonlijke aandacht is voor ons heel belangrijk.

Koopt u bij de Cultra of de Super Cash & Carry
Elke maandag loop ik door de Cultra en kijk wat er is. De bestelling doen we dan via Esther bij de Super Cash & Carry.

Hoe vaak bestelt u?
Zo’n twee à drie keer per week, gemiddeld tussen de veertig en honderd fusten per keer. Als het heel druk is soms wel driehonderd, en op rustige momenten soms maar vijfentwintig.

Wat bestelt u vooral?
Wij willen uitsluitend bloemen van het seizoen, en de allerbeste producten van het moment. Dat kan van alles zijn. Maar over het algemeen houden we veel van rozen. We hebben veel feesten en partijen en dan bestellen we bijvoorbeeld driehonderd rozen zus en driehonderd zo en daar zorgt Weerman dan voor.

Waarom koopt u bij Weerman?
Omdat wij geen prijskopers zijn, maar kwaliteitskopers, moeten we een bedrijf blind kunnen vertrouwen. We hebben al een heel lange relatie met Weerman. Wij eisen een hoog serviceniveau. We gaan voor een tien, onder de acht zijn wij niet tevreden. En Weerman doet vreselijk zijn best om dat te realiseren. Wij investeren graag in onze toeleveranciers en zien ze min of meer als partner. Zij zijn medeverantwoordelijk voor het succes.
Deel deze pagina via :

"Weerman scheelt mij enorm veel tijd. Heerlijk!"

                        "Betrouwbaar en gemakkelijk"               

"Einde dag weet ik pas echt wat ik de volgende dag nodig heb."